DISCOVER OUR FOOD LINEUP CURATED BY BEST KEPT SECRET                 FIND OUT THE FULL LINE-UP FOR FRIDAY JUNE 17                  THIS IS THE LINE-UP FOR SATURDAY JUNE 18                  FULL LINE-UP FOR SUNDAY JUNE 19 REVEALED                  TICKETS ARE ON SALE NOW!                   DISCOVER OUR FOOD LINEUP CURATED BY BEST KEPT SECRET                 FIND OUT THE FULL LINE-UP FOR FRIDAY JUNE 17                  THIS IS THE LINE-UP FOR SATURDAY JUNE 18                  FULL LINE-UP FOR SUNDAY JUNE 19 REVEALED                  TICKETS ARE ON SALE NOW!                  DISCOVER OUR FOOD LINEUP CURATED BY BEST KEPT SECRET                 FIND OUT THE FULL LINE-UP FOR FRIDAY JUNE 17                  THIS IS THE LINE-UP FOR SATURDAY JUNE 18                  FULL LINE-UP FOR SUNDAY JUNE 19 REVEALED                  TICKETS ARE ON SALE NOW!                  FIND OUT THE FULL LINE-UP FOR FRIDAY JUNE 17                  THIS IS THE LINE-UP FOR SATURDAY JUNE 18                  FULL LINE-UP FOR SUNDAY JUNE 19 REVEALED                  TICKETS ARE ON SALE NOW!                  

Food lineup curated by Best Kept Secret

Live is Live komt dichterbij! De timings zijn gekend, de artiesten zijn de kelen aan het smeren en uiteraard denken wij ook aan jullie hongerige magen. Samen met Best Kept Secret zijn we op zoek gegaan naar de beste food line-up!

Honger? De gloednieuwe 3-daagse muziekervaring Live is Live in Zeebrugge beantwoordt aan alle wensen van de foodie. Heb je zin in een gezonde vegetarische maaltijd of heb je een kater die enkel met een goeie burger te genezen is? Geen probleem! We hebben samen met Best Kept Secret de beste diverse food line-up gecreëerd die het muzikale programma en de idyllische zee- en strandomgeving perfect aanvult.
Laat je verleiden door de foodtrucks van o.a. It’s a Wrap, Vietnamama, Karma Kebab, Wood Pizza, Mission Masala, Woest, Kok au Van, Friethoes, Oyya, Hot Mama Hot, Duck Truck en Hierbas de las Dunas.

It's A Wrap

Wij zijn ‘It’s A Wrap!’

Wij maken met onze BBQ-trucks heerlijke burritos en wraps, geïnspireerd door keukens van over de hele wereld.

We hebben onze Foodtrucks op zo een manier gebouwd dat iedereen ‘live’ mee kan genieten van het koken op onze grote houtskool BBQs, zodat een bezoekje aan ‘It’s A Wrap!’ een complete belevenis word.

We zijn echte BBQ Specialisten en zijn op ons best op grote drukke festivals, doordat we rond de foodtrucks met 8 of meer man kunnen werken en we in de drukte het best tot ons recht komen.

We hebben altijd een vegetarische optie en tevens een glutenvrije, veganistische of lactose vrije keuze.

Vietnamama

Vietnamama maakt verse handgemaakte springrolls, beef noodle salade, Vietnamese loempia's en baguettes (banh mi).

Karma kebab

Wat is nou de ultieme, duurzame, future proof festival snack? Met die vraag klopte Lowlands in 2018 bij ons aan. Over het antwoord konden we kort zijn: Karma Kebab. Lokaal geproduceerde, super duurzame kebab op basis van knolselderij. Verse pita eromheen, ongeëvenaarde knoflooksaus erover, en je hebt een hap waar zelfs de meest doorgewinterde carnivoor van gaat watertanden. Zo lieten we rijen vol hongerige festivalgangers ervaren hoe lekker plantaardige kebab kan zijn. Tijd dus om de rest van Nederland te veroveren. Want met z’n allen eten wij de wereld een beetje beter.

Pizza Amici

'Vrienden van het vuur' de letterlijke vertaling van Amici Del Forno en tevens de perfecte beschrijving van wat we jou te bieden hebben. 

Amici Del Forno is ontstaan uit een passie voor Italië waar eten en vriendschap iedereen rond de tafel brengt. En dat stukje Italië brengen we vanuit Sint-Niklaas tot bij jou thuis met onze oven op houtvuur. In 450° bakken we onze ambachtelijke pizza's, bereid met dagverse producten en ons eigen artisanaal deeg.

De sfeer van onze houtoven kan je volledig terugvinden in ons team. De Amici's zijn vrienden die garant staan voor een snelle, sfeervolle, high-quality service. Met veel passie voor pizza's en vriendschap, bezorgen wij jullie top catering. 

Mission Masala

Mission Masala starte in 2015 als een uit de hand gelopen hobby. Vier jaar, twee foodtrucks en een restaurant later is Mission Masala uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische foodtrucklandschap en tevens één van de hotspots in het Antwerpse culinaire aanbod.

Woest

Hoe je het ook wendt of keert, Nederlanders en Belgen zijn dol op de Duitse bratwurst. Maar dan moet het plaatje wel compleet zijn met een goede worst van een echte, Duitse slager. Flink, stevig, lekker gekruid en vol van smaak.

Bij WOEST draait alles om de persoonlijke voorkeur. Qua vlees biedt WOEST de originele bratwurst, currywurst of de vega variant. Als de keuze voor het vlees is gemaakt maak je het broodje af aan de topping bar. Daar vind je verschillende soorten groenten, sauzen, salsa’s en krokante toppings waar je hebberig van wordt. Zo creëer je bij WOEST zélf het beste broodje braadworst dat je ooit hebt gegeten.

De braadworsten worden gegrild op een groot, zwevend rooster boven houtskool. De klant ziet wat er gebeurt alvorens het broodje aan de bar wordt afgemaakt. Simpel, transparant en eerlijk.

Kok au Van

Na jaren van productonderzoek komt Kok au Van nu met een “Burgerinitiatief”. De Kok au Van, een burgerliefhebber die zich verbaast dat er op geen enkel Nederlands festival een fatsoenlijke hamburger te krijgen is, brengt vanuit zijn Van nu de lekkerste burgers naar die Nederlandse festivals.

Op basis van alleen de meest verse en beste ingrediënten maakt hij gastronomische burgers in de meest pure vorm. Alles wat de Kok maakt is lekker vers, de burger, de tomatensalsa, de sauzen, en natuurlijk ook de broodjes zijn dagvers en van de lokale bakker.

Friethoes

Bij FrietHoes houden we van friet. Van écht verse en ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen. Eerlijke friet dus. Dat vinden wij het lekkerst.

Wij houden zoveel van friet dat we vinden dat iedereen het recht heeft om daar overal van te kunnen genieten. In horecagelegenheden, op evenementen én in onze winkel in Haarlem. Naast friet houden wij ook van de natuur. Daarom is FrietHoes zo duurzaam als maar kan. Bij de productie en bereiding van de producten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en eerlijke grondstoffen. Zo krijg jij de allerlekkerste friet!

Hartstikke mooi, maar het moet er natuurlijk ook top uitzien. Het FrietHoes-logo werd gemaakt door striptekenaar en ontwerper Joost Swarte. Alles wat je van hout ziet in de winkel én bij onze foodtrucks wordt gemaakt door houtkunstenaar Jan Heijer. Ja, het oog wil tenslotte ook wat!

Zo klopt het plaatje helemaal. Dat vinden we mooi. En lekker.

Oyya

Oyya's volledig gerestaureerde Citroen HY uit 1974 wordt ongetwijfeld de blikvanger op jouw event! In onze ice cream truck passen tot 7 smaken van ons heerlijk roomijs en sorbet. Daarnaast is hij ook geschikt voor het serveren van onze ice cream sandwiches!

The Duck Truck

The Duck Truck maakt al hun items zelf en dat proef je! Ze vinden het belangrijk dat de smaak en kwaliteit voor hun spreekt en dat is iets wat bij tevreden klanten is blijven hangen in de loop der jaren.

Steeds meer mensen leren The Duck Truck kennen en komen terug voor meer. Zuid oost Azië is de regio waar ze hun inspiratie vandaan halen en ze hebben telkens iets met eend naast de andere producten.

Food Escape Foodtruck & Catering

Food Escape is geschikt voor alle soorten evenementen. Ze hebben duizenden recepten van de traditionele Japanse keuken, ze horen graag wat u lekker vindt en zullen proberen zoveel mogelijk aan uw verwachting te voldoen!

"We kijken ernaar uit om ons eten te serveren op uw evenement!"

Hierbas de las dunas

Hierbas de las Dunas is een likeur van achttien soorten kruiden, bloemen en planten uit de Noordzeeduinen. Meestal worden likeuren gemaakt met gedroogde kruiden, maar bedenker en chef-kok Syrco Bakker (restaurant Pure C **, Cadzand) gebruikt alleen verse ingrediënten. Deze techniek geeft Hierbas de las Dunas een pure, zout-zoete smaak en maakt het tot een perfect aperitief, after-dinner of cocktailingrediënt. Op Live is Live kan je de heerlijke creaties komen proeven.

Cider Tap

Cider Tap is de mobiele bar van Het Ciderhuis. Alle ciders worden op traditionele wijze geproduceerd zonder toevoegingen. Eerlijke ciders gemaakt door kleinschalige cider producenten met een enorme passie voor hun product. We schenken zowel cider van de tap als uit de fles, waardoor we een groot menu met veel keuze kunnen bieden!

Newsletter

© 2022 LIVE IS LIVE / FKP Scorpio Belgium

Cookie consent

We use cookies on this site so we can provide you with personalised content, ads and to analyse our website's traffic. By continuing to use this website, you consent to cookies.